Càtering per empreses

Servei de Carmanyola Gourmet

Els temps estan canviant, i nosaltres sabem que ens tenim que adaptar. Per això properament començarem a oferir el nou menú carmanyola. Us ho posarem fàcil, oblideu-vos de cuinar cada dia el menjar de l’endemà a la feina. Aquest nou servei consisteix en el repartiment al vostre lloc de treball d’unes carmanyoles personalitzades amb el que hagueu escollit.

El menú variarà a diari, tindreu sempre a escollir entre 2 primers, 2 segons i 2 postres. Una de cada de les dos opcions serà el que anomenem opció “healthy” d’aquesta manera si us voleu cuidar, no teniu excusa. També afegim una variació d’algun plat per adaptar-nos a la creixent demanda de menjar per a vegans.

Nosaltres ens encarreguem de la elaboració diària dels menús, i de la seva distribució als vostres llocs de treball en vehicle propi i en contenidors isotèrmics homologats, garantint d’aquesta manera unes condicions òptimes de qualitat i seguretat alimentària.

Totes les garanties sànitaries

Entenem que amb la situació actual que estem vivint amb el COVID-19, estigueu preocupats a l’hora de menjar fora de casa. Des del Petit Cup us garantim que ens prenem la seguretat alimentària molt seriosament, i estem prenent noves mesures per garantir la salut dels nostres clients i personal.
Habilitarem una zona exterior per la recepció de mercaderies.

El nostre personal, fa ús dels EPIS, mascaretes sanitàries d’un sol ús, guants de nitril d’un sol ús, a la cuina també utilitzen careta protectora i gorra, també disposem de varis dispensadors d’hidrogel. A banda, cada dia prenem la temperatura a cada treballador, d’aquesta manera podem portar un millor control de la seva salut.

Com funciona

Quan comenci la nostra relació, us entregarem els menús per a les properes dues setmanes (De Dilluns a Divendres). Posteriorment, cada setmana us anirem fent arribar el menús de la setmana següent.
Acceptarem comandes per al mateix dia fins a les 10.30 del matí, d’aquesta manera us podrem garantir un servei puntual i de qualitat.

Sempre que hi hagués algun imprevist, us podeu posar en contacte al nostre telèfon d’emergències 651775861; sempre que sigui possible, ho intentarem solucionar, recordeu que estem aquí per vosaltres. Sobre les 11,30-12, començarem a fer el nostre servei de repartiment amb vehicle propi. Si tinguéssiu alguna hora en concret en la que desitgeu la comanda, comuniqueu-nos-ho i farem el possible per complir l’horari.

Els nostres horaris

Dilluns – Tancat
Dimarts 13:00 – 16:00
Dimecres 13:00 – 16:00
Dijous 13:00 – 16:00

Divendres – 13:00 – 16:00

Dissabte 13:00 – 16:00, 20:30 – 01:00
Diumenge 13:00 – 16:00