El nostre equip

Som un equip jove, dinàmic, atent i creatiu. Amb l’experiència nacional i internacional del Marc al capdavant som capaços de complir els desitjos gastronòmics més exigents.

Cuinem amb ètica, cuinem amb honestedat, cuinem amb transparència, amb sacrifici, amb esforç i amb humilitat. Fem la cuina més propera i també la més humana.

La nostra història

El nostre projecte va néixer el febrer del 2018. Un projecte sòlid, humà i compromès amb convertir-nos en un referent gastronòmic a la nostra zona donant un enfoc modern a la cuina i productes més tradicionals.

Les nostres instal·lacions

Disposem de 4 espais independents on gaudir de l’experiència del Petit Cup. Cada d’aquests espais disposa d’una capacitat d’entre 15 i 70 persones. Un ambient en el qual cada racó ha estat pensat i cada detall ha estat tingut en compte.

La pallissa

Un espai ple d’història. Un espai amable, acollidor i familiar. Un acompanyant immillorable per la nostra gastronomia.

El Petit Cup

L’espai més especial de les nostres instal·lacións. Les quatre parets que donen nom al nostre projecte, al nostre restaurant i a les nostres il·lusións. Benvinguts al menjador “el Petit Cup”.

Menjador superior

El menjador superior és un espai on cada detall ha estat cuidat, treballat i pensat perquè el gaudiu amb els vostres. Un espai íntim que us farà sentir com a casa.

La Terrassa

Quin millor pla per l’estiu que un sopar a la #terrassadelcup? Un ambient fresc i acollidor on sopar i gaudir de les petites estones els mesos més calurosos a només 4 minuts de Valls.

Els nostres horaris

Dilluns – Tancat
Dimarts 13:00 – 16:00
Dimecres 13:00 – 16:00
Dijous 13:00 – 16:00

Divendres – 13:00 – 16:00

Dissabte 13:00 – 16:00, 20:30 – 01:00
Diumenge 13:00 – 16:00